Banan & Keso Kaka
Igår bakade jag en Banan och Keso kaka som jag hittade ett recept på för flera månader sedan men har inte blivit av att jag bakat den förens nu.
Den är helt fri från gluten och vit socker, då jag anväde kokosmjöl ustället för vetemjö loch avgave sirap och banan som sötningsmedel.
Den var super enkel att göra och super god precis som den är eller med lite grädde och blåbär till.
Recept:
3 Ägg
120g Keso (ca en halv lite förpackning)
2 Bananer
1 msk Agave sirap
1 msk Vatten
Mixa samman allt till en jämn smet, ta sedan:
1 1/2 dl Kokosmjöl
4 tsk Bakpulver
1 nypa Salt
1 tsk Riktigt Vanilj socker
Blanda samman med en slickipot till en smet och häll i en bakfor, smörjd med kokosolja och så kan man lägga kokoschips i botten så får man en fin topp på kakan. Baka av i ca 160 grader i varmluftsugn i ca 15-20 minuter eller till du har en fast kaka.


xxRebecka